Beste game

By stephaneggy
In nieuws
sep 14th, 2017
0 Comments
531 Views

Op het games garage kantoor spelen we veel games, echt veel games. Van snes, nes, n64 tot ps en ps4. Maar onze favoriet is het spel bubble shooter. we spelen natuurlijk ook online games, gewoon op de pc. Online multiplayer, rts en veel meer. Maar er is 1 casual game die we allemaal wel eens spelen; bubble shooter. 

Het klinkt misschien gek maar we zijn helemaal weg van dit simpele spel. Schiet met de gekleurde bal op ballen met dezelfde kleur en ze poppen. Speel zo heel het veld weg en je hebt gewonnen. We houden vaak competities, wie het hoogst aantal punten haalt wint. Soms kan 1 spel wel tot een uur duren.

Retro console games

Natuurlijk zijn er ook vergelijkbare spellen op de retro consoles. Zo komt puzzle bobble het meest in de buurt. Deze game is verkrijgbaar voor snes, N64 en Playstation. Voor andere consoles zijn nieuwere of andere versies van het spel beschikbaar. Wij vinden echter de originele het beste spelen.

Andere leuke online games


Andere online games die wij vaak spelen zijn ook simpele puzzel spellen zoals match 3, solitaire of mahjong. Juist door de rustige en simpele gameplay zijn deze spellen ideaal om even snel tussendoor te spelen.

Nu vragen wij ons natuurlijk af: Wat is jouw favorite online spel? We zijn je reactie graag in de comments!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *